2015. december 22., kedd

Levél a Mikulásnak a kék csoportosok szájából...
Kedves Mikulás!


Olyan jó lenne, ha az idén is ellátogatnál hozzánk! A kék csoportba, no és az óvodába nagyon ügyes, aranyos, kedves gyerekek járnak, igaz rengeteget árulkodnak, no meg kicsit hangosak és  zajosak, de Te úgyis öreg vagy már és nagyot is hallasz! 
Petinek hoz egy fénykardot, olyat, amivel harcolni kell, a piros fénykardja eltört, most jó lenne egy kék. Dorka még mindig Tablettet szeretne, ugyan tavaly is azt kért, de nem kapta meg....lehet, hogy nem volt elég jó? 
Réka sok színes lufit kér, mert szeretné feldíszíteni a szobáját, Manna pedig királylánnyá válna, ha kaphatna egy gyerek smink készletet. 
Letti csak egy puszit kér (!), Izabella sok-sok gyurmát, mert szeret alkotni.
Levinek is jól jönne egy lézerkard, mert szeretne erős fiú lenni...Bence sokáig gondolkodott, hogy mit kérjen és úgy döntött megelégszik egy labdával is. Olivér nagyon vágyik egy Szent-Tűzoltóautóra és egy helikopterre. Resál Viktornak bármilyen ajándék örömet fog szerezni, Horváth Viktor kindertojást és csokit szeretne mindenféle formában, akárcsak Gombóc Artúr. Erik valamilyen ajándéknak nagyon örülne, ami mondjuk olyan, mint egy rakéta, Szofi is sok csokira vágyik, Nimród viszont egy pici, piros fém autótól lenne nagyon boldog. 
Zolika újra buszra vágyik, hiszen az a jele, Csengének hozhatsz egy nyuszit, de kérlek ne legyen igazi, Kevin imádja a robotokat meg a szörnyeket, no mondjuk nem tudom, hogy ehhez mit szólsz! 
Zoti vonatot szeretne, bár tudja, hogy az már van, de legyen új, szép, piros, meg fűnyírós! Már annyiraaaa várja! 
Kishanna azért megsúgta, hogy egy labda jöhetne, Nagyhanna meg sajnos beteg lett, de ahogy ismerjük, Ő mindennek örül, csak legyen benne ölelés! A ránk vigyázó felnőtteknek is hozhatsz valami apróságot, szerintünk jó fejek és megérdemlik!


Nagyon várunk Téged! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése